TJÄNSTER

Vad jag kan göra för dig!

fingrar-hand-na-1454797.jpg

HANDTYDNING

Människan är en komplex varelse där vi genom handtydningen kan komma att förstå vilka vi egentligen är och få den information vi behöver för att ta vårt öde i egna händer.

Det är inte ovanligt att man genom handtydningen till exempel finner problemområden som döljer sig djupt ner i människans psyke och som behöver komma upp till ytan för att en genuin läkning ska kunna påbörjas.


En handläsningssession är en upptäcktsresa i det inre landskapet som vittnar om din uppväxt, problemområden i livet, dolda rädslor, talanger, naturliga anlag, självförtroendenivåer, grundläggande hälsotillstånd och mycket mer.

För att genomföra en handanalys krävs ett fysiskt besök för att granska din hands struktur, form och skinntyp samt att vi behöver genomföra ett avtryck av din hand. Under besöket kommer jag även ge dig en övergripande handavläsning baserat på de linjer som vi kan se med blotta ögat. Den fullständiga handanalysen är tidskrävande och genomförs bl.a med hjälp av förstoringsglas, därav postas slutresultatet tillsammans med ditt handavtryck till din adress vid genomförd analys.

Förväntas kunna ta emot bokningar våren 2020.

Pris 800kr

image.jpg

ANDLIG VÄGLEDNING / PRIVATSITTNING

Nära och kära, släkt eller vänner som inte finns med oss längre har möjlighet att kommunicera och lämna budskap till dig via mig.

Ha dock i åtanke att det alltid är andevärlden som bestämmer vem som kommer uppenbara sig för dig, vilket även kan innebära att du får vägledning från din egna guide eller flertalet andar som befinner sig på andra sidan.


Det är sällan jag får till mig ett namn från andevärlden och därför beskriver jag istället utseende, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen anden som öskar kontakt med dig. Generellt förmedlar andarna information om något som pågår i ditt liv och som kan hjälpa dig att lösa ett problem eller besvara en viktig fråga.

Pris 600kr

Meditation vid havet

MEDITATION 


Meditation har praktiserats i tusentals år av många olika kulturer och religioner. Meditation är ett effektfullt sätt att arbeta med vårt sinne, våra tankar och känslor på ett djupare plan.

Att meditera innebär Inte att vara passiv, tvärtom så är det en aktiv metod för vårt inre som  ger mest effekt genom att praktiseras regelbundet.


Det finns en mängd olika former av meditation man kan välja att jobba med, beroende på vad ens behov är. Alla meditationer har dock ett gemensamt syfte, att få vårt inre att träda fram. 


Vi hittar vår stillhet, vilket många beskriver som harmoniskt och rofyllt och det är just det som är min intention att ge dig en känsla av inre lugn, harmoni och balans.

En viktig motvikt till den stress många känner av i dagens samhälle.


Eftersom jag arbetar ur ett intuitivt- och holistiskt perspektiv kommer jag att variera meditationerna för att passa till kropp, sinne och anden.


tumblr_mqp58kY2vq1s7ej7ro1_500.jpg

SOUL RETRIEVAL - SJÄLSÅTERTAGANDE 

Alla går vi igenom händelser i livet som lämnar känslomässiga sår efter sig. Oavsett om det rör sig om mobbning, våld, sjukdom, förlust eller tex ånger, så anser man i vissa kulturer att detta föranleder till att vi tappar en del av oss själva. 


Några av de vanligaste symptomen efter själsförlust är depression, självmordstankar, dåligt immunförsvar, posttraumatisk stress eller dissociation där man upplever sig ha ett mer eller mindre oengagerat liv. Missbruk och olika beroenden kan också vara ett tecken på själsförlust. 

 

Soul retrievel eller själsåtertagande är ett gammalt tillvägagångssätt till att få oss att bli kompletta igen.

Jag ger sessioner av själsåtertagande enligt Andreas Hindströms modell.


 Pris: 500kr

IMG_2692.jpg

ANDLIG AFTON - HEMBESÖK

BJUD IN VÄNNER OCH FAMILJ TILL EN MAGISK KVÄLL.

Varmt välkommen till en andlig afton där vi tillsammans öppnar upp för kontakt och vägledning från andevärlden.

Vi börjar med att komma i kontakt med vårt högre jag genom en vägledd meditation, där vi underlättar för andevärlden att kontakta var och en av oss individuellt.

Efter meditationen samtalar vi om våra upplevelser och jag kommer förklara och svara på frågor.


För dem som önskar få en högre självkännedom kommer jag att erbjuda en förenklad handtydning.

Handtydningen hjälper oss att förstå vilka vi egentligen är och där vi får den information vi behöver för att ta vårt öde i egna händer. 

Kvällen avslutas med en miniseans där jag bjuder in nära och kära, guider och änglar framför deras budskap och närvaro.

Ovanstående är "Min Själs" standardupplägg som även kan justeras enligt önskemål.

Rekommenderas för grupper mellan 6-10 personer.

pris: 200-250kr / person (baseras på gruppstorlek)

99CB3C15-C787-44E9-81E5-03909E491384.jpeg

INDIVIDUELL MEDITATIONSCOACHNING 

Låt 2021 bli året som handlar om dig!

Kom igång med din själsliga utveckling genom individuell meditationscoaching som skräddarsys efter dina förutsättningar och behov.

Standarduppsättningen innefattar 4 sessioner på 1 Tim per gång där både samtals- och meditationscoaching ingår.
Pris: 200kr per gång.

Effekter av att meditera
* Du hanterar din stress lättare.

* Ditt minne förbättras.

* Din koncentration ökar.

* Du får lättare att slappna av.

* Du blir piggare.

* Du blir tryggare i dig själv.

* Du får bättre sömn.

* Ditt blodtryck sjunker.

* Du känner dig yngre.

* Du utvecklas andligt.

* Du kommer i kontakt med ditt inre.

* Du får en Bra förberedelse inför förlossning.