583D1027-953E-44B6-AD6F-5AF95548ED42_edited.jpg

ANDLIG HEALING – TRANSHEALING

Lider du av sjukdom eller smärta av emotionell, mental eller fysisk karaktär? Då kan en andlig healing vara ett alternativ.

Andlig Healing är ett uråldrigt och mycket effektivt sätt att skapa balans och harmoni inom oss själva då andarna, genom sina krafter och kunskap, kan hjälpa oss att läka roten till våra problem istället för att endast dämpa symptom (vilket ofta blir resultatet vid intag av olika mediciner eller andra läkemedel).

Olika åkommor innebära ofta olika förutsättningar, därmed erbjuder jag alltid en konstnadsfri konsultation innan behandling där vi gemensamt skapar förståelse och trygghet inför din unika healingprocess.

Pris: 800:- (för upp till 60 minuter.

Följande behandlingar kostar 500:- / tillfälle)

 
Crystal Ball

ANDLIG VÄGLEDNING

Nära och kära, släkt eller vänner som inte finns med oss längre har möjlighet att kommunicera och lämna budskap till dig via mig.

Ha dock i åtanke att det alltid är andevärlden som bestämmer vem som kommer uppenbara sig för dig, vilket även kan innebära att du får vägledning från din egna guide eller flertalet andar som befinner sig på andra sidan.


Det är sällan jag får till mig ett namn från andevärlden och därför beskriver jag istället utseende, personlighet eller karakteristiska drag, som hjälper dig att känna igen anden som öskar kontakt med dig. Generellt förmedlar andarna information om något som pågår i ditt liv och som kan hjälpa dig att lösa ett problem eller besvara en viktig fråga.

Pris 800:-

 
Healing Stones

VÄGLEDNING MED HEALING

Du får en kombination utav andlig healing och vägledning från andevärlden.
Pris: 1200:- (upp till 90 minuter)

 
Crystal Ball in Psychic Hands

ANDLIG AFTON

Bjud in vänner och familj till en magisk kväll.

Varmt välkommen till en andlig afton där vi tillsammans öppnar upp för kontakt och vägledning från andevärlden.

Vi börja med att komma i kontakt med vårt högre jag genom en vägledd meditation där vi underlättar för andevärlden att kontakta var och en av oss individuellt.
Efter meditationen samtalar vi om våra upplevelser och jag kommer förklara och svara på frågor.

För dem som önskar få en högre självkännedom kommer jag erbjuda en förenklad handtydning. Handtydningen hjälper oss att förstå vilka vi egentligen är och där vi får den information vi behöver för att ta vårt öde i egna händer.

Kvällen avslutas med en miniseans där jag bjuder in nära och kära, guider och änglar och framför deras budskap och närvaro.

Ovanstående är ’Minsjäls’ standardupplägg som även kan justeras enligt önskemål.


Tid: från 2h.
Pris: 380:- / person, minimum 5 personer.

Resetillägg kan tillkomma.

 
Meditation

MEDITATION

För god hälsa och själslig utveckling.

Välkommen att ta plats i meditationscirkeln, där vi genom guidade meditationer med varierande innehåll kommer att arbeta mot att finna vår inre stillhet och ditt högre jag.

Varje meditations tillfälle är särskilt utformat för att öppna upp en ny del utav oss själva och som tillsammans kommer att leda till ditt nyfunna välbefinnande. 

Vi kommer bland annat att öppna upp våra hjärtan för att ta emot vägledning utav vår egna ande men även träffa våra individuella kraftdjur, få healing och mycket mer.

*Alla är välkomna att delta, med eller utan tidigare erfarenheter av meditation*

*Inga nya cirklar hösten 2022* 
Moderskapskurs för moderskap

GRAVIDMEDITATION

Mindfulnesscirkel

Studier har visat att regelbunden meditation under graviditeten bidrar till bland annat ett ökat välbefinnande och minskad trötthet, stress, ångest och depression.

Flera kvinnor vittnar även om att meditationen tillsammans med ett aktivt mindfulnessarbete inför förlossningen har minskat deras förlossningsrädsla och hjälpt dom vid värkarbetet.

De positiva effekterna av mindfulnessarbetet inför förlossningen kommer även att bidra till en högre närvaro och känsla av välbefinnande efter förlossningen.

Tillsammans kommer vi att rikta uppmärksamheten mot vårt inre och arbeta för att ta kontrollen över våra tankar och känslor för att skapa en harmoni och emotionell balans. Vi kommer även arbeta för att stärka kontakten med hela kroppen och på det sättet också stärka anknytningen till barnet i magen.