IMG_2939.jpg

OM MIG

Sedan tidig ålder har jag förlorat flertalet nära familjemedlemmar vilket har lett till att min barndom har präglats av sorg, saknad och önskningar om att få träffa min familj och släkt igen. I samband med detta började det övernaturliga och de oförklarliga fenomenen att ta allt mer plats i mitt liv tills det redan vid 10 års ålder blev min vardag.

Trots att jag levt med andlig kontakt under hela mitt liv har jag tidigare inte haft kunskapen om hur jag skulle hantera eller kommunicera med de andar som presenterades för mig.


Under vintern 2018 bestämde jag mig för att utveckla min mediala gåva och genom bl.a. dagliga meditationer, slutförda kurser och fantastiskt stöd från min mentor Rev. Andreas Hindström så fick jag tillslut möta mina bortgångna familjemedlemmar igen!

Idag är jag ett certifierat spiritualistiskt medium, diplomerad meditation- & mindfulness coach samt utbildad inom modern handtydning.

Är det något denna resa har lärt mig så är det att allt är möjligt!


Min fortsatta ambition är nu att hjälpa andra att få kontakt med sina nära och kära, framföra budskap och kunna erbjuda andlig vägledning samt healing.