NYHETER

ANDLIG HEALING

Lider du av sjukdom eller smärta av emotionell, mental eller fysisk karaktär? Då kan en andlig healing vara ett alternativ. 


Andlig Healing är ett uråldrigt och mycket effektivt sätt att skapa balans och harmoni inom oss själva då andarna, genom sina krafter och kunskap, kan hjälpa oss att läka roten till våra problem istället för att endast dämpa symptom (vilket ofta blir resultatet vid intag av olika mediciner eller andra läkemedel).


Olika åkommor innebära ofta olika förutsättningar, därmed erbjuder jag alltid en konstnadsfri konsultation innan behandling där vi gemensamt skapar förståelse och trygghet inför din unika healingprocess.


Pris 500kr

Följande behandlingar, 300kr per tillfälle.

GUIDAD MEDITATIONSCIRKEL 

Guidad meditationscirkel 


Välkommen att ta plats i meditationscirkeln där vi genom guidade meditationer med varierande innehåll kommer att arbeta mot att finna vår inre stillhet och ditt högre jag. 


Varje meditationstillfälle är särskilt utformat för att öppna upp en ny del av oss själva och som tillsammans kommer leda till ditt nyfunna välbefinnande. 

Vi kommer bl.a. att öppna upp våra hjärtan för att ta emot vägledning av vår egen ande men även träffa våra individuella kraftdjur och mycket mer.


✨Alla är välkomna att delta, med eller utan tidigare erfarenhet av meditation.✨


Begränsat antal platser då cirklarna kommer att hållas i en mindre grupper, varannan torsdag på ojämna veckor

kl 18:00-19:00

Torsdagar jämna veckor (Start V.46)

Kl 10:30-11:30Plats: Min Själ, Sävedalen 

Kostnad: 150kr/per tillfälle 

Maila eller smsa för en plats i cirkeln, till

jenniferkatana@hotmail.com

0735113128
ANDLIG AFTON- HEMBESÖK

Nu kan du bjuda in vänner och familj till en magisk kväll ni sent kommer att glömma.

För mer information gå in på "fliken" tjänster, eller klicka här

SOUL RETRIEVAL- SJÄLSÅTERTAGANDE 

Soul retrieval - Själsåtertagande 

När vi under livet är med om svåra händelser skapar det ofta känslomässiga trauman som förändrar oss. Vi känner oss inte desamma igen. Det är som vi förlorat en del av oss själva. Det kan handla om mobbning, våld eller andra kränkningar, förlust av en anhörig eller kärlek, svår sjukdom eller saker vi gjort som vi ångrar djupt för att nämna några exempel.

 

Schamaner och medicinmän och kvinnor, genom alla tider, i alla kulturer, ser sådana händelser som att man förlorar en del av sin själ, eller essens. Och inom de kulturerna har man hjälpt den drabbade att få tillbaka sina förlorade delar genom det som kallas Soul retrieval, eller själsåtertagande.Det finns många vanliga symtom på själsförlust. Några av de vanligaste skulle vara dissociation där en person inte känner sig hel i sin kropp och lever ett mer eller mindre oengagerat liv. Andra symtom inkluderar kronisk depression, självmordstendenser, posttraumatiskt stressyndrom, immunbristproblem och sorg som inte läker. Missbruk och olika beroenden kan också vara ett tecken på själsförlust. 


Jag ger sessioner av Soul retrieval enligt Andreas Hindströms modell. 

 

Pris: 500kr


 

©2020 by Jennifer Katana. Proudly created with Wix.com